ONZE WINKEL

NiVo Sport is uw speciaalzaak voor sporten op niveau!

Sportkleding en accessoires van alle bekende merken, voor sporten als voetbal, korfbal, tennis, running, fitness, bike-wear en zwemmen. Ook voor de grotere maten leveren wij fitness kleding van de merken Luhta en Sjeng, tot wel maat 50!

Onze vakbekwame medewerkers adviseren u op de juiste manier.

Voor het aanmeten van loopschoenen wordt gebruik gemaakt van een professionele voetenscan. Hierdoor krijgt u duidelijk advies welke running schoen voor uw voeten geschikt is.

Voor clubtenues en trainingspakken, maar ook voor comfortmaten bent u bij NiVo Sport aan het juiste adres! U kunt zelfs uw sporttenue laten bedrukken bij NiVo Sport. Vraag één van onze medewerkers vrijblijvend naar de mogelijkheden, zij helpen u graag verder!

ONZE MERKEN:

CRAFT  omdat wij geloven in het technische verhaal van werken met laagjes kleding en antibacteriële samenstelling van materialen wat hierachter schuil gaat. Craft is duurzaam en doorontwikkeld materiaal en staat voor kwaliteit. Dit komt ten goede aan topprestaties.

HERZOG omdat deze de best passende compressiekous of -broek levert. Deze worden aangemeten en werken preventief ter voorkoming van blessures.

LOWA omdat deze wandelschoenen heeft met een perfecte pasvorm, hoge functionaliteit, een modern design en technische innovatie. Bovendien is de lange levensduur een essentieel ecologisch voordeel.

FALKE ergonomic sport system. De beste sportsok, voorkomt blaren of irritaties.

LUHTA en SJENG omdat deze merken ook plusmaten voeren, zelfs t/m maat 50 voor dames.

SPEEDO voor badkleding en –accessoires omdat Speedo gespecialiseerd is in zwemsport. De zwemkleding en  -brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

ADIDAS en NIKE omdat deze merken niet mogen ontbreken in een gerenommeerde sportzaak. Adidas en Nike bepalen 80% van de wereldmarkt en op voetbalgebied zelfs 96%. Wij gaan voor u op pad voor zorgvuldige inkoop in Leusden en Hilversum en wij stellen onze collectie samen met alleen maar supergave items!

WILSON, BABOLAT en PRINCE zijn onze merken tennisrackets omdat dit ook de top 3 van best verkochte merken zijn op de wereldmarkt. Een zorgvuldig samengestelde selectie voor onze klanten. Wij deden het voorwerk en voorzien u van deskundig advies.

SHOCK ABSORBER voor onze sport BH’s.  Shockabsorber is van oorsprong een lingeriemerk dat de ontwikkeling en productie zelfstandig realiseert, zij weten waar ze over spreken. De juiste ondersteuning voor de borsten bij het sporten voorkomt striaeproblemen in de toekomst. De sport BH is vaak een onderschat item.

Naast sportkleding en accessoires heeft NiVo Sport ook een bespanservice met diverse bespan-mogelijkheden: standaard maar ook synthetische en hybride bespanningen. Kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden!

Heeft u een sportblessure? NiVo Sport kan u behandelen d.m.v. sportmassage, kinesio taping, ijsmassages en nog veel meer! Ook hiervoor geldt: vraag één van onze medewerkers vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kortom NiVo sport is uw sportspeciaalzaak in de Kempen !