ONZE MERKEN

NIKE & ADIDAS

Omdat deze merken niet mogen ontbreken in een gerenommeerde sportzaak. Adidas en Nike bepalen 80% van de wereldmarkt en op voetbalgebied zelfs 96%. Wij gaan voor u op pad voor zorgvuldige inkoop in Amsterdam en Hilversum en wij stellen onze collectie samen met alleen maar supergave items!

SJENG SPORTS & LUHTA

Omdat deze merken mooie items produceren in een goede prijs-kwaliteitsverhouding. En ook plusmaten voeren, zelfs t/m maat 50 voor dames.

CRAFT

Omdat wij geloven in het technische verhaal van werken met laagjes kleding en antibacteriële samenstelling van materialen wat hierachter schuil gaat. Craft is duurzaam en doorontwikkeld materiaal en staat voor kwaliteit. Dit komt ten goede aan topprestaties.

HERZOG

Omdat deze de best passende compressiekous of -broek levert. Deze worden aangemeten en werken preventief ter voorkoming van blessures.

SPEEDO

Voor badkleding en –accessoires omdat Speedo gespecialiseerd is in zwemsport. De zwemkleding en  -brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

BABOLAT & PRINCE

Zijn onze merken tennisrackets omdat dit ook de top 2 van best verkochte merken zijn op de wereldmarkt. Een zorgvuldig samengestelde selectie voor onze klanten. Wij deden het voorwerk en voorzien u van deskundig advies.

FALKE

Sokken voorzien van ergonomic sport system. De beste sportsok, voorkomt blaren of irritaties.

PURE LIME

Bij Pure Lime hebben ze focus op mode, comfort en pasvorm en dit zal altijd centraal blijven staan in het productieproces. Het doel is altijd om de sportbeha niet alleen mooi, maar vooral comfortabel te maken voor de vrouwen. Er wordt goed nagedacht over de gebruikte materialen en de plaatsing van stiksels. Dit geeft een fijne combinatie van uitstraling en een fijn draagcomfort.

SHOCK ABSORBER

Voor onze sport BH’s.  Shockabsorber is van oorsprong een lingeriemerk dat de ontwikkeling en productie zelfstandig realiseert, zij weten waar ze over spreken. De juiste ondersteuning voor de borsten bij het sporten voorkomt striaeproblemen in de toekomst. De sport BH is vaak een onderschat item.

MIZUNO

Omdat Mizuno gebruik maakt van technologie en expertise die ze de afgelopen 100 jaar hebben opgebouwd door ervaring en sportonderzoek. Het is niet eenvoudig voor een technologie om tegelijkertijd stabiliteit en demping te combineren. De Wave-technologie van Mizuno is de oplossing die stabiliteit en dynamische demping garandeert. 

LOWA

Omdat deze wandelschoenen heeft met een perfecte pasvorm, hoge functionaliteit, een modern design en technische innovatie. Bovendien is de lange levensduur een essentieel ecologisch voordeel.

ASICS

Omdat de ASICS GEL™ technologie een betere demping en meer comfort garandeert. Zij geeft comfort door het verbeteren van de landing, veerkracht en afzet tijdens het hardlopen. Vooral op lange afstanden ervaart u betere stabiliteit en een natuurlijkere loopstijl.